1953-ban születtem Budapesten.

1973-ban érettségiztem. Emellett sok szakmát elsajátítottam: karosszérialakatostól kezdve a gépjárművezetés oktatáson kívül a csuklós busz vezetéséig bezárólag. Jelenleg gépkocsivezetőként dolgozom a Közlekedéstudományi Intézetben. 2 nagy gyerekem, és 4 unokám van.

Évekkel ezelőtt, abszolút amatőrként jelentkeztem a Kerámiaparkban szervezett tanfolyamra. Elsősorban korongozni szerettem volna megtanulni. Az ott töltött hónapok alatt rájöttem, hogy sokkal inkább közelebb áll hozzám a kézi formázás, bár a korongozásomat is szeretném még tovább fejleszteni.

Nincs meghatározott stílusom. Azt csinálom, amihez kedvem van, vagy ami megtetszik, legyen az kaspó vagy arcmaszk, esetleg valami egészen más. Készítettem szobrokat, duplafalú edényeket, áttört díszítéssel groteszk figurákat, vicces dolgokat.

Kedvelem a fekete égetést, a fekete edényeket. Új technikákat szeretnék kitalálni a díszítésekben, jelenleg éppen a vésett mintákban látom a továbblépés lehetőségét. A matt egyenetlen textúra a fényesre kavicsolt felülettel érdekes összhatásokat hoz létre. Az utóbbi időben szívesen kísérleteztem több tárgyam kifestésével.English - Angol Italy - Olasz German - Német
© Greenwolfonline MINDEN JOG FENNTARTVA! benedekgabor99@gmail.com